Vefsn Skolekorps

Sommeravslutning

Vefsn skolekorps hadde mandag sesongavslutning med en liten konsert i Byparken og etterpå hygget vi oss og spiste middag sammen.

Her er en liten smakebit fra konserten :)

God sommer!

17 mai 2020

Gratulerer med dagen alle venner av Vefsn skolekorps! Det har vært en spesiell vår og slik ble det også på 17 mai. Men en fin dag ble det likevel. Uten forpliktelser til de store togen, fikk vi anledning til å bruke ekstra mye tid til å spille, drille og marsjere i gatene på Olderskog og på Olderskog skole. Folk på Olderskog tok i mot oss på en helt fantastisk måte, de stod i hagene og ropte hurra og klappet, og skapte en enestående stemning. Det setter vi stor pris på.

Tiden siden starten av mars har vært vanskelig. Også for oss som spiller og driller i korps. En og en halv måned kunne vi ikke samles og øve sammen. Noen få uker før 17 mai ble det åpnet opp for korpsøving under strenge smittevernstiltak. Det har vært utfordrende, men samtidig er det fantastisk artig å få møtes og øve sammen igjen. Og vi synes det er stas at mange setter pris på jobben vi gjør på nasjonaldagen. Det har vært til stor inspirasjon og driv denne tiden. 

Vi ønsker å si en stor takk til Sparebank 1 Nord-Norge som har gitt oss (og veldig mange andre korps) 10 000 kr i ekstra støtte for å dekke tapte inntekter frem mot 17 mai. Et viktig tiltak for at vi skal komme oss over denne kneika. 

Flere bilder fra 17 mai finner dere her: http://www.vefsnskolekorps.com/133179530?i=170053817

 

 

Ungdom på scenen - 25-jan-2020

Vefsn skolekorps deltok tirdag på Mosjøen skolekorps sitt flotte arrangement Ungdom på scenen. Vi fikk se og høre en super konsert som var spekket av byens talentfulle ungdom. Og høydepunktet, om vi må få si det selv, var utvilsomt når Vefsn og Mosjøen skolekorps spilte sammen i konsertens avslutningsnummer, "Crazy for Cartoons".  

Flere bilder her: http://www.vefsnskolekorps.com/133179530

 

Nyheter Vefsn skolekorps!